SPANPLAFONDS

Wenst een strak, duurzaam en mooi te onderhouden plafond te laten plaatsen ? Met onze spanplafonds van STRETCH kunnen wij u daar een oplossing voor bieden, het STRETCH plafond kan naadloos geplaatst worden tot 5,10m in de breedte en oneindig lang in de lengte hierdoor kunnen wij zo goed als alle ruimtes naadloos voorzien van een nieuw plafond. Met een opbouwhoogte van minimaal 12mm verlagen we met ons STRETCH plafond uw ruimte zo goed als niet, hierdoor kunnen we onze plafonds in zo goed als iedere ruimte zonder enig probleem monteren, zelfs een schuin plafond biedt geen moeilijkheden voor de STRETCH plafonds.

Een spanplafond van STRETCH kan gemonteerd worden in alle ruimtes, zowel een vochtige badkamer of binnenzwembad als een woonkamer of keuken zelfs buiten onder uw overdekt terras kan een spanplafond van STRETCH gemonteerd worden.

Wenst u niet zomaar een nieuw plafond maar eerder een akoestische oplossing voor uw kantoor of voor uw nieuwe strakke woning ? Ook daar bieden wij een oplossing aan met de STRETCH plafonds en wanden, Met ons micro-geperforeerd spanplafond kunnen we zowel uw plafonds als wanden bekleden, deze bieden een hoge akoestische absorberende waarde waarmee we de schelle klanken in uw ruimte kunnen afvlakken en op deze manier kan u weer op een normale manier telefoneren met uw klanten en/of converseren met uw familie en kinderen.


Maar hierbij stopt het niet, STRETCH biedt ook de mogelijkheid om zijn doeken te bedrukken met een foto/design naar uw wens om zo uw interieur naar uw eigen smaak in te richten. Zelfs is het mogelijk om het geprinte spanplafond geheel te laten oplichten om zo van uw print een echte eyecatcher te maken.
Met een STRETCH plafond bent u ook bewust bezig met uw toekomst, een STRETCH plafond of wand hoeft u nooit meer te schilderen of te schuren alsook heb je recht op 10 jaar garantie op het gehele systeem, hierdoor ben je voor de komende 10 jaar 100% vrij van alle ongemakken die komen kijken bij traditionele plafonds en wanden zoals schilderen, schuren, scheuren herstellen, ….

Hier maakt u met een STRETCH plafond komaf mee, en kan u zonder zorgen genieten van uw geweldig interieur.

De voordelen van een STRETCH plafond

  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Schoon en stofvrij gemonteerd
  • Akoestische meerwaarde
  • Zorgenvrij genieten van uw interieur
  • 10 jaar garantie

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wenst u meer informatie over de plaatsing van een spanplafond of heeft u interesse in één van onze andere diensten zoals het plaatsen van parket en het renoveren van een houten vloer? Gaat dan gerust door onze rubrieken. Meer informatie kan je telefonisch of via onze contactpagina aanvragen. Klik gerust op de knop voor een vrijblijvende offerte, we helpen u graag verder. Tot snel!

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
stretch

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76