Spanplafond laten plaatsen in Aalst

Wilt u een strak, duurzaam en mooi te onderhouden spanplafond laten plaatsen in de omgeving van Erembodegem of Aalst? Met onze spanplafonds van STRETCH kunnen wij u zeker en vast helpen. Een STRETCH-plafond kan geplaatst worden tot 5,10m in de breedte en oneindig lang in de lengte. Daardoor kunnen wij zo goed als alle ruimtes naadloos voorzien van een nieuw spanplafond in uw woning in Aalst.

De Spanplafonds van STRETCH in elke ruimte laten plaatsen in Aalst

Met een opbouwhoogte van minimaal 12mm verlagen we met ons STRETCH plafond uw ruimte zo goed als niet. Daardoor kunnen wij onze plafonds in zo goed als iedere ruimte zonder enig probleem monteren. Zelfs een schuin plafond biedt geen moeilijkheden voor de STRETCH-plafonds. Een spanplafond van STRETCH kunnen wij in de omgeving van Aalst in alle ruimtes plaatsen, zowel in een vochtige badkamer of binnenzwembad, als in een woonkamer of keuken. Zelfs buiten onder uw overdekt terras in Aalst kunnen wij een spanplafond van STRETCH plaatsen.

Een spanplafond als akoestische oplossing

Wenst u niet zomaar een nieuw plafond, maar eerder een akoestische oplossing voor uw kantoor of nieuwe, strakke woning? Ook dan kunt u STRETCH-spanplafonds en wanden laten plaatsen in Aalst. Met ons micro-geperforeerd spanplafond kunnen we zowel plafonds, als wanden bekleden die zorgen voor een hoge akoestische absorberende waarde. Daarmee vlakken wij de schelle klanken in uw ruimte af, zodat u op een normale manier kan telefoneren met uw klanten of gewoon een babbeltje slaan met uw familie.

Uw spanplafond laten bedrukken met een favoriete foto

STRETCH biedt ook de mogelijkheid om doeken te bedrukken met een foto of design naar keuze. Zo kunt u het interieur van uw kantoor of woning naar eigen smaak inrichten. Bij het plaatsen van een bedrukt spanplafond in Aalst of omgeving kunnen wij het geheel zelfs laten oplichten om zo van uw plafond een echte eyecatcher te maken.

Tien jaar garantie

Met een STRETCH-spanplafond bent u ook bewust bezig met uw toekomst. Een STRETCH-spanplafond of -wand hoeft u nooit meer te schilderen of te schuren. Wij bieden aan onze klanten telkens tien jaar garantie aan op de spanplafond die wij in de omgeving van Aalst komen plaatsen. Daardoor bent u voor de komende tien jaar gegarandeerd vrij van alle ongemakken zoals schilderwerken of herstellingen die u bij traditionele plafonds en wanden wel kunt ervaren.

De voordelen van een spanplafond in Aalst

Wij geven u alvast enkele voordelen mee die u zal ervaren als u ervoor kiest om een spanplafond te laten plaatsen door onze onderneming in Aalst:

  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Schoon en stofvrij gemonteerd
  • Akoestische meerwaarde
  • Zorgeloos genieten van uw interieur
  • Tien jaar garantie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u meer informatie over het plaatsen van een spanplafond in de omgeving van Erembodegem, nabij Aalst? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten zoals het plaatsen van parket of het renoveren van een houten vloer? Vraag dan gerust meer informatie via onze contactpagina, bel naar 0485 31 37 76 of stuur een mailtje naar info@valentinprojects.be">info@valentinprojects.be. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik gerust op de knop hiernaast, wij helpen u graag verder.

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
stretch

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76