RENOVEREN

Scheuren, krassen of deuken, vocht, bijtende producten, zware meubels die verplaatst worden… Een houten vloer kan zeer mooi zijn, maar kan ook snel beschadigen of kromtrekken. Een beschadiging kan bijvoorbeeld ontstaan door het gebruik van naaldhakken of zware producten die vallen, of meubels die er al lang staan en verschoven worden. Ook oude laklagen of kromtrekken door waterschade of ouderdom kan schade veroorzaken.

Een parketvloer heeft stijl en uitstraling, maar is aan slijtage onderhevig en dient dus soms te worden gerenoveerd. Het kan dus perfect zijn dat uw parket nog niet aan verandering toe is maar wel een stevige opknapbeurt nodig heeft. Valentin Projects is hier de perfecte stielman voor. Uw parketvloer volledig opschuren en de beschadigde bovenlaag verwijderen. Het uitborstelen, uw parket lakken of in de was zetten, uw parket oliën of boenen, uw plinten en/of beschadigde elementen vervangen. Niveauverschillen wegwerken.

Het vernieuwen en renoveren behoort tot het takenpakket van onze ervaren plaatsers, zodat men zo snel mogelijk weer van een mooie parketvloer kan genieten. Vindt u toch dat een volledig nieuw parket tot de mogelijkheden behoort, dan is Valentin Projects uw gedroomde partner voor uw nieuwbouwplannen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wenst u meer informatie over het renoveren van een houten vloer of heeft u interesse in één van onze andere diensten zoals het plaatsen van parket? Gaat dan gerust door onze rubrieken. Meer informatie kan je telefonisch of via onze contactpagina aanvragen. Klik gerust op de knop voor een vrijblijvende offerte, we helpen u graag verder. Tot snel!

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
stretch

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76