Akoestische Panelen

Gezelligheid

Fluffo akoestische panelen is een nieuw concept voor het creeren van een gezellig interieur. Alle fluffo producten zijn bekleed met heel zachte stof, vervaardigd uit kleine kleurrijke vezels, dat op fluweel lijkt. Onze Fluffo panelen zullen jouw interieur omvormen tot een gezellige en elegante plek!

Design

De fluffo panelen zijn een meesterwerk van elegant en creatief design. Slechts enkele elementen zullen het karakter van jouw interieur helemaal omvormen.

Akoestiek

Alle Fluffo-producten hebben akoestische eigenschappen die worden gekenmerkt door een hoge geluidsabsorptiecoëfficiënt. Ze werken perfect in ruimtes, die de verbetering van de algemene akoestiek van het interieur vereisen: er is een probleem met echo, nagalm of ruis.

De akoestische eigenschappen van onze producten zijn getest in een geaccrediteerd onderzoeksinstituut.

De geluidsabsorptiecoëfficiënt van Fluffo SOFT, Fluffo ART, Fluffo GLASS αw = 0,80; Fluffo BRANDWEERSTAND αw = 0,55.

Diversiteit

De Fluffo panelen zijn beschikbaar in veschillende complexe vormen, groottes en kleuren. Ze zijn zowel decoratief als akoestisch absorberend. Door het combineren can de verschillende productvormen, diktes en kleuren, zij de mogelijkhden vrijwel eindeloos.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wenst u meer informatie over de plaatsing van een spanplafond of heeft u interesse in één van onze andere diensten zoals het plaatsen van parket en het renoveren van een houten vloer? Gaat dan gerust door onze rubrieken. Meer informatie kan je telefonisch of via onze contactpagina aanvragen. Klik gerust op de knop voor een vrijblijvende offerte, we helpen u graag verder. Tot snel!

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
stretch

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76