Parketvloeren in Aalst

Als specialist ter zake is Valentin Projects de meest ideale partner bij het plaatsen van parketvloeren in Aalst. Wat is parket eigenlijk? Parket is een verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten of kurken vloeren. Wij bieden u verschillende opties aan naargelang uw wensen over de uitstraling van uw parketvloer, die u in onze parketwinkel in Aalst kunt kopen.

Verschillende soorten parketvloeren in Aalst

Wanneer wij parketvloeren komen plaatsen in Erembodegem of elders in de buurt van Aalst, kunt u kiezen welke soort parket u wilt kopen. Wij bieden zowel massief, als een meerlaags parket aan. Een massieve parketvloer bestaat uit houten planken die na het plaatsen geschuurd en daarna gelakt of geolied moeten worden. Massief parket is officieel minimaal 6 mm dik, maar kan ook tot 25 mm dik zijn. Het voordeel van massief parket is dat het een zeer goede isolatie biedt aan uw vloer. Onze parketvloeren die u kunt kopen in Aalst voelen warm, aangenaam en natuurlijk aan. Parket zorgt ervoor dat de warmte binnen uw kamer blijft en gaat als vloerbedekking een leven lang mee.

Meerlaags parket

Meerlaags parket is een semi-massieve vloerbedekking die uit meerdere lagen hout bestaat. Dat hout wordt kruiselings verlijmd en zorgt voor de ideale stabiliteit van parketvloeren die wij voor u komen plaatsen in Aalst. Een meerlaagse parketvloer heeft een stevige onderbouw en een toplaag die gemaakt is van massieve eik, tropisch hout of bamboe. Het hout is altijd van uitstekende kwaliteit, waardoor de nodige bescherming gewaarborgd wordt. Onze parketwinkel is gespecialiseerd in het plaatsen van meerlaagse parketvloeren in Aalst en omgeving.

Parketvloeren met uw favoriet hout kopen in Aalst

Massief parket kunt u in onze parketwinkel in Aalst in vele houtsoorten kopen, zoals teak, notelaar, kerselaar, esdoorn en kastanje. Parketvloeren kunnen wij zowel op een ondervloer plaatsen, als rechtstreeks op de chapevloer lijmen. Laat u dus zeker bijstaan door onze parketwinkel in Aalst voor vakkundige uitleg. Voor drukbelopen ruimtes, zoals een gang, raden wij u kopshouten parket aan. De vezelinrichting van de lamellen zijn bij die soort verticaal, waarbij het loopvlak gevormd wordt door kopshout.

Duurzame en stijlvolle parketvloeren kopen in Aalst

Parket zorgt voor comfort en een natuurlijke buffer. Misschien wilt u in onze parketwinkel in Aalst een parketvloer kopen met mozaïekmotief, waarbij kleine, houten lamellen volgens een bepaald patroon ingelegd worden. Het dambordpatroon is daarbij zeer bekend, maar ook een visgraatmotief, Engelvorm of vlechtmotief zijn bekende voorbeelden van legpatronen. De houten lamellen zijn ongeveer 6mm tot 10mm dik en ze worden verlijmd op een ondervloer.

Wij geven advies in onze parketwinkel in Aalst

Wat de afwerking betreft, kan onze parketwinkel in Aalst u verschillende producten aanbieden die uw parketvloer beschermen. U kunt bij ons in Aalst olie, vernis, boenwas en hardwax kopen. Maar wij hebben ook middelen die zorgen voor de slijtvastigheid, glans en bescherming van uw parket of producten die vuilafstotend en waterafstotend werken. Er komt immers heel wat bij kijken om een parketvloer degelijk te onderhouden. Hout is een prachtig natuurproduct. Het geeft uw woning cachet en uitstraling, maar het vraagt uiteraard heel wat onderhoud. Als u een parket in onze parketwinkel in Aalst komt kopen, geven wij u daarover dan ook graag meer advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u meer informatie over het kopen van een parket in onze parketwinkel in Erembodegem, nabij  Aalst? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals het plaatsen van een spanplafond of een houten terras? Vraag dan gerust meer informatie via onze contactpagina, bel naar 0485 31 37 76 of stuur een mailtje naar info@valentinprojects.be. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik gerust op de knop hiernaast, wij helpen u graag verder.

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
stretch

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76