Ruim aanbod aan hout en parket

Vrijblijvende offerte

Nieuwbouwprojecten en renovaties

Visgraatparket laten plaatsen in Aalst

Wilt u een visgraatparket laten plaatsen in Erembodegem of elders in Aalst? Bij Valentin Projects helpen wij u graag verder. Ons ervaren team legt vlot en zonder problemen uw gewenst parket. Wilt u het liefst een visgraatvloer laten leggen in uw woning in Aalst? Of heeft u liever een dampatroon? Kom bij ons langs en wij bespreken met u alle opties.

Zoekt u een specialist voor al uw houtwerk?

Een duurzaam visgraatparket laten leggen in Aalst

Wij zorgen steeds voor duurzame en kwaliteitsvolle visgraatvloeren die wij met veel plezier bij u in Aalst komen plaatsen. Een visgraatparket blijft er jarenlang mooi en luxueus uitzien, zowel in uw gezellige woning, als in uw kantoor in Aalst of omgeving. Bij ons kunt u steeds terecht voor parketvloeren aan de beste prijzen. De concrete prijs van een visgraatparket of andere parketvloer hangt af van de afmetingen van de vloer en het soort hout dat we gebruiken.

Span pladong

Kent u onze andere diensten al?

Valentin Projects biedt naast het leggen van een visgraatvloer ook nog andere diensten aan in de omgeving van Aalst. Heeft u interesse in het plaatsen van een spanplafond? Of wilt u in de zomer kunnen genieten van de zon op een mooi afgewerkt houten terras? Het leggen van een visgraatvloer is niet het enige wat wij voor u kunnen doen in Erembodegem of elders in de omgeving van Aalst.

Neem contact met ons op en bestel een visgraatparket in Aalst

Bent u overtuigd om een visgraatvloer te laten leggen in uw woning of kantoor in Aalst? Kom langs in onze winkel en we bespreken samen met u alle mogelijkheden. U kunt ook steeds het online contactformulier invullen, bellen naar 0485 31 37 76 of een mailtje sturen naar /info@valentinprojects.be als u vragen heeft of meer informatie wenst.

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76