Ruim aanbod aan hout en parket

Vrijblijvende offerte

Nieuwbouwprojecten en renovaties

Visgraatparket laten plaatsen in Aalst

Wilt u een visgraatparket laten plaatsen in Erembodegem of elders in Aalst? Bij Valentin Projects helpen wij u graag verder. Ons ervaren team legt vlot en zonder problemen uw gewenst parket. Wilt u het liefst een visgraatvloer laten leggen in uw woning in Aalst? Of heeft u liever een dampatroon? Kom bij ons langs en wij bespreken met u alle opties.

Zoekt u een specialist voor al uw houtwerk?

Een duurzame visgraatparket laten leggen in Aalst

Indien u kiest voor visgraatparket van onze firma in Aalst, zorgen wij voor een duurzame en kwaliteitsvolle oplossing. Een visgraatparket blijft er jarenlang mooi en luxueus uitzien, zowel in uw gezellige woning in Aalst, als in uw kantoor. Bij ons kunt u steeds terecht voor parketvloeren aan de beste prijzen. De concrete prijs voor het leggen een visgraatvloer in regio Aalst hangt af van de afmetingen van de vloer en het soort hout dat we gebruiken.

Span pladong

Ons bedrijf doet meer dan visgraatvloer leggen in regio Aalst

Valentin Projects biedt naast het leggen van een visgraatvloer ook nog andere diensten aan in de omgeving van Aalst. Heeft u interesse in het plaatsen van een spanplafond? Een spanplafond in uw badkamer of een andere ruimte: voor ons is het geen enkel probleem. Of wilt u in de zomer kunnen genieten van de zon op een mooi afgewerkt houten terras? Visgraatparket leggen in regio Aalst is niet het enige wat wij voor u kunnen doen.

Neem contact met ons op en laat een visgraatvloer leggen in Aalst

Bent u overtuigd van een visgraatparket of wilt u iets anders dan een visgraatvloer laten leggen in uw woning of kantoor in Aalst? Kom langs in onze winkel en we bespreken samen met u alle mogelijkheden. U kunt ook steeds het online contactformulier invullen, bellen naar 0485 31 37 76 of een e-mail sturen naar info@valentinprojects.be.

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76