Spanplafonds

Gaten, barsten en scheuren in het plafond, vochtinfiltratie, pleisterwerk naar de vaan. Uw plafond is dringend aan herstelling toe. Verf bladert af. Ze hebben vliesbehang tegen het plafond geplakt en het komt los. Structuur van het plafond is oneffen. Alles moet opnieuw afgeschuurd worden, gaten moeten dicht. Het galmt door het huis. Je kan het maar bedenken of je zit met torenhoge kosten en een hoop werk en vooral veel vuiligheid. Begin er maar aan. Maar wat als Valentin Projects u nu eens de oplossing biedt?

Wat dacht u ervan, als wij uw volledig plafond vernieuwen? En dit zonder daarvoor uw woning bij wijze van spreken moeten afbreken of verhuizen? En dit op 1 dag tijd? Ja het kan! Met onze spanplafonds. Nog nooit van gehoord? Wel laat ons u even bijlichten.

Met onze spanplafonds tillen we sowieso de uitstraling van uw interieur naar een hoger niveau. Eigenlijk is een spanplafond een uniek, gepatenteerd klemsysteem dat rondom de muur of aan het bestaande plafond bevestigd wordt. Uw nieuw plafond die gemaakt is van een speciale kunststof wordt eigenlijk van wand tot wand onder uw oud plafond opgespannen. Deze spanplafonds uniek in hun soort zijn warmte- en vochtbestendig, ze zijn ook bacterie- en schimmelwerend. Spanplafonds passen zich aan elke ruimte.

Wij kunnen u verschillende soorten plafonds voorstellen : matte spanplafonds, hoogglans spanplafonds, licht doorlatende spanplafonds, gladde spanplafonds en spanplafonds van geweven materialen met verschillende topcoatings. kleuren, motieven, bedrukkingen, vormen, sierlijsten, verlichting en de optie om uw spanplafond met foto’s te laten bedrukken. En op de koop toe zijn spanplafonds brandveilig en afwasbaar.

Je kan het zo gek niet bedenken, maar laat je fantasie de vrije loop met je eigen foto’s in uw plafond te verwerken of heb je graag spots of ledverlichting. Met spanplafonds kan je alle kanten uit. Je kan probleemloos met licht en beeld sfeervolle effecten creëren. En wil je graag een bepaalde muur op dezelfde manier herwerken? Valentin Projects legt het u allemaal uit ter plaatste bij u thuis of bij ons.

Wij tonen u graag alle mogelijkheden uit in onze vernieuwde showroom te Erembodegem. U zult onder de indruk zijn. Uw plafond had u zo nog nooit bekeken en uw gasten thuis zullen versteld staan.

balterio
fluffo
blanchon
lyoness
plameco

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer (kopie)

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.uwplafond.be

  info@uwplafond.be

  +32 485 31 37 76