Ruim aanbod aan hout en parket

Vrijblijvende offerte

Nieuwbouwprojecten en renovaties

Spanplafond in uw keuken

Indien u interesse heeft in een spanplafond in uw keuken, staan de specialisten van Valentin Projects voor u klaar. Wij bieden spanplafonds en wanden aan van STRETCH, waardoor u zeker bent van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ontdek de mogelijkheden bij ons bedrijf uit Erembodegem.

Zoekt u een specialist voor al uw houtwerk?

Waarom zou u kiezen voor een spanplafond in uw keuken?

Spanplafonds van STRETCH bieden heel wat voordelen. In de eerste plaats zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Zo moet een muur of plafond regelmatig bijgeschilderd of geschuurd worden. Dat is niet het geval bij een spanplafond in uw keuken of elders in uw woning. Verder duurt het plaatsen van een spanplafond slechts een dag en geniet u van tien jaar garantie. Ook zijn de spanplafonds bestand tegen vocht. Een spanplafond is dus ideaal in uw badkamer, keuken of andere vochtige ruimtes.

Span pladong

Laat uw spanplafond door ons plaatsen

Wilt u een spanplafond in uw keuken laten plaatsen door ons bedrijf in Erembodegem? Vraag dan uw offerte aan. Zo weet u op voorhand wat het spanplafond kost en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u nog andere vragen? Stel ze gerust via het contactformulier, via het nummer 0485 31 37 76 of via e-mail naar info@valentinprojects.be.

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76