Ruim aanbod aan hout en parket

Vrijblijvende offerte

Nieuwbouwprojecten en renovaties

Spanplafond in uw badkamer

Bent u geïnteresseerd in een spanplafond voor in uw badkamer? Dan bent u op de goede plek bij Valentin Projects in Erembodegem. Een spanplafond biedt vele voordelen, zeker wanneer u het laat plaatsen door een specialist. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en de voordelen van een spanplafond.

Zoekt u een specialist voor al uw houtwerk?

Een spanplafond van STRETCH in uw badkamer laten plaatsen

Een spanplafond laten plaatsen kan in elke ruimte en dus ook in badkamer. De maximale breedte is 5,10 m en een oneindige lengte. Daarom is er dus veel ruimte maatwerk. Een spanplafond oogt niet alleen erg mooi, het is ook nog eens enorm duurzaam. Zo heeft u praktisch geen onderhoudswerk. U moet bijvoorbeeld nooit schilderen of schuren, gemakkelijk toch? Wenst u liever een spanplafond in uw keuken? Ook dat is mogelijk! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij geven advies waar nodig.

Span pladong

Vraag uw offerte bij ons aan

Wilt u een spanplafond laten plaatsen in uw badkamer of in een andere ruimte door ons bedrijf uit Erembodegem? Of wilt u eerst weten wat een spanplafond kost? Wij bezorgen u maar al te graag een offerte op maat. Bij andere vragen belt u naar het nummer 0485 31 37 76, stuurt u een e-mail naar info@valentinprojects.be of vult u het contactformulier in.

Over Onswat doen we

Valentin Projects is een familiebedrijf met zo’n 15 jaar ervaring en is uw vakman voor het plaatsen, renoveren en herstellen van alle soorten parket en houten vloeren: massieve houten plankenvloeren en samengesteld parket. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kan u bij het professioneel team van Valentin Projects terecht.

Contact infoOns adres en telefoonnummer

  Dreefstraat 32, 9320 Erembodegem - Terjoden
Openingsuren toonzaal: ma-woe-zat van 13u tot 17u of op afspraak

  www.valentinprojects.be

  info@valentinprojects.be

  +32 485 31 37 76